Inbrekers maken heel wat rommel

8 maart 2020 | 13u26 | Gepost door redactie
Inbrekers maken heel wat rommel
Onbekenden hebben zaterdagavond na het invallen van de duisternis ingebroken in een huis in de Ruiterslaan in Kessel-Lo. Ze forceerden daarvoor een raam. Toen de bewoners thuis kwamen stelden ze de braak vast. Er was schijnbaar niets doorzocht en niets verdwenen. Mogelijks werden de daders opgeschrikt door de hond die in het huis zat. Onbekenden […]
Het bericht Inbrekers maken heel wat rommel verscheen eerst op Leuven Actueel.

Onbekenden hebben zaterdagavond na het invallen van de duisternis ingebroken in een huis in de Ruiterslaan in Kessel-Lo. Ze forceerden daarvoor een raam. Toen de bewoners thuis kwamen stelden ze de braak vast. Er was schijnbaar niets doorzocht en niets verdwenen. Mogelijks werden de daders opgeschrikt door de hond die in het huis zat.

Onbekenden hebben ingebroken in een huis in de Kapeldreef in Heverlee. Zaterdag werd vastgesteld dat de daders hiervoor drastisch te werk waren gegaan en heel wat schade hadden aangericht. Een raam aan de achterzijde van het huis werd stukgeslagen evenals het glas van de schuifdeur en een raam van de keukendeur. De ganse woning werd doorzocht waarbij heel wat rommel werd gemaakt. Het is niet bekend wat er werd gestolen.

Het bericht Inbrekers maken heel wat rommel verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over