Inbreker betrapt in bedrijf op Bondgenotenlaan

13 oktober 2019 | 11u40 | Gepost door redactie
Dieven stelen soepjes uit werfkeer
Zaterdagochtend sloeg een inbreker toe in een bedrijf op de Bondgenotenlaan. De man kon zich toegang verschaffen tot het gebouw maar werd binnen opgemerkt door een werknemer. Hij zette het zonder buit op een lopen en de politie werd verwittigd. De Leuvense politie ging nog in de buurt op zoek naar de man, maar hij […]
Het bericht Inbreker betrapt in bedrijf op Bondgenotenlaan verscheen eerst op Leuven Actueel.

Zaterdagochtend sloeg een inbreker toe in een bedrijf op de Bondgenotenlaan. De man kon zich toegang verschaffen tot het gebouw maar werd binnen opgemerkt door een werknemer. Hij zette het zonder buit op een lopen en de politie werd verwittigd. De Leuvense politie ging nog in de buurt op zoek naar de man, maar hij kon niet meer aangetroffen worden. Er werd proces-verbaal opgesteld en de zaak wordt verder onderzocht.

Molstraat

Vrijdagavond werd er ingebroken in een woning in de Molstraat in Leuven. De inbrekers braken een raam open aan de achterkant van de woning en klommen naar binnen. Ze doorzochten de woning en gingen aan de haal met juwelen. De bewoners merkte vrijdagavond laat de inbraak op en verwittigden de politie.

Het bericht Inbreker betrapt in bedrijf op Bondgenotenlaan verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over