Inbraken in Kessel-Lo: opnieuw in dezelfde wijk

23 februari 2020 | 12u48 | Gepost door redactie
Inbraken in Kessel-Lo: opnieuw in dezelfde wijk
Onbekenden hebben zaterdag na het invallen van de duisternis ingebroken in een huis in de Domeinstraat in Kessel-Lo. De indringers forceerden een raam aan de achterzijde van de woning om binnen te geraken. Verschillende kasten werden doorzocht. De daders gingen er vandoor met een boormachine. Onbekenden hebben zaterdag ingebroken in de Karekietenlaan in de wijk […]
Het bericht Inbraken in Kessel-Lo: opnieuw in dezelfde wijk verscheen eerst op Leuven Actueel.

Onbekenden hebben zaterdag na het invallen van de duisternis ingebroken in een huis in de Domeinstraat in Kessel-Lo. De indringers forceerden een raam aan de achterzijde van de woning om binnen te geraken. Verschillende kasten werden doorzocht. De daders gingen er vandoor met een boormachine.

Onbekenden hebben zaterdag ingebroken in de Karekietenlaan in de wijk Kesseldal in Kessel-Lo. De indringers forceerden een slaapkamerraam op de eerste verdieping. Om daar te geraken zijn ze eerst op het plat dak van de veranda van de buren moeten klimmen. De ganse woning werd doorzocht. De buit bestond uit enkele juwelen. De inbraak vond plaats tussen 17 uur en 19.30 uur. De voorbije weken werden al verschillende inbraken gepleegd in dezelfde wijk.

Het bericht Inbraken in Kessel-Lo: opnieuw in dezelfde wijk verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over