Inbraken en inbraakpoging: een overzicht

27 oktober 2019 | 11u41 | Gepost door redactie
Dieven stelen soepjes uit werfkeer
Onbekenden hebben zaterdag tijdens de dag ingebroken in een woning in de Platte-Lostraat in Kessel-Lo. De indringers klommen op het dak van het terras en forceerden vervolgens een slaapkamerraam op de eerste verdieping. Verschillende kamers werden doorzocht. De buit bestond uit enkele bankkaarten en een iPad. Onbekenden hebben vrijdagnacht proberen inbreken in een fotostudio in […]
Het bericht Inbraken en inbraakpoging: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Onbekenden hebben zaterdag tijdens de dag ingebroken in een woning in de Platte-Lostraat in Kessel-Lo. De indringers klommen op het dak van het terras en forceerden vervolgens een slaapkamerraam op de eerste verdieping. Verschillende kamers werden doorzocht. De buit bestond uit enkele bankkaarten en een iPad.

Onbekenden hebben vrijdagnacht proberen inbreken in een fotostudio in de Vanderkelenstraat. De dader gebruikte een ijzeren staaf om de deur te forceren, maar slaagde daar niet in. Het glas van de deur was wel beschadigd.

Onbekenden hebben vrijdag ingebroken in een woning in de Koning Albertlaan in Kessel-Lo. Toen de bewoners vrijdagavond thuiskwamen stelden ze vast dat de voordeur geforceerd was en open stond. Het huis werd doorzocht. Het is niet bekend of er buit werd gemaakt.

Het bericht Inbraken en inbraakpoging: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over