Inbraken: een overzicht

28 juni 2020 | 12u16 | Gepost door redactie
Inbraken: een overzicht
Vrijdag werd er overdag ingebroken in een huis in de Belpairestraat in Kessel-Lo. De inbrekers probeerden eerst om een zijraam en een schuifraam te forceren. Toen dit niet lukte haalden ze het toiletraam zelfs helemaal uit de muur om de woning te betreden. Ze doorzochten de woning maar maakten niets buit. De bewoners merkten op […]
Het bericht Inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vrijdag werd er overdag ingebroken in een huis in de Belpairestraat in Kessel-Lo. De inbrekers probeerden eerst om een zijraam en een schuifraam te forceren. Toen dit niet lukte haalden ze het toiletraam zelfs helemaal uit de muur om de woning te betreden. Ze doorzochten de woning maar maakten niets buit. De bewoners merkten op dat er ingebroken was toen ze ’s avonds thuiskwamen. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er ingebroken in een zonnebankcentrum in de Sint-Hubertusstraat in Leuven. Een buurtbewoner zag hoe een jongeman de deur forceerde en naar binnen ging. De politie werd verwittigd maar de inbreker had echter de vlucht genomen voor de patrouilles ter plaatse waren. Er werden beschadigingen aangebracht maar de inbreker had niet de tijd om iets buit te maken. De Leuvense politie stelde proces-verbaal op.

Zaterdagmiddag werd er ingebroken in een huis op de Philipslaan in Leuven. De inbrekers forceerden de achterdeur en doorzochten heel de woning. De bewoners kwamen twee uur later thuis en ontdekten dat er ingebroken was. De inbrekers bleken cash geld buitgemaakt te hebben. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over