Inbraken: een overzicht

3 december 2019 | 19u39 | Gepost door redactie
Dieven stelen soepjes uit werfkeer
Maandag werd er overdag ingebroken in een appartement op de Sint-Beggaberg in Leuven. De inbrekers braken het slot open en doorzochten het appartement. Het is nog niet geweten of ze iets buitgemaakt hebben. De bewoner ontdekte de inbraak toen hij ’s avonds thuiskwam. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op. Op de Koning Albertlaan […]
Het bericht Inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Maandag werd er overdag ingebroken in een appartement op de Sint-Beggaberg in Leuven. De inbrekers braken het slot open en doorzochten het appartement. Het is nog niet geweten of ze iets buitgemaakt hebben. De bewoner ontdekte de inbraak toen hij ’s avonds thuiskwam. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Op de Koning Albertlaan in Kessel-Lo werd er maandag overdag ingebroken in een appartement. De inbrekers klommen op een terras en forceerde daar het raam. Ze doorzochten heel het appartement en gingen aan de haal met juwelen. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

In de Wipstraat in Kessel-Lo werd er maandagavond ingebroken in twee huizen. De inbrekers klommen via een dak tot aan een raam en konden zo de eerste woning betreden. Hier maakten ze niets buit en verlieten de woning terug via de achtertuin. Langs de tuin konden ze in de tuin van de buren komen en sloegen daar een achterraam in. Ze werden echter opgeschrikt voor ze de woning konden betreden en sloegen op de vlucht. Een buurvrouw werd opgeschrikt door het lawaai en keek uit haar raam. Ze zag nog net twee verdachte mannen wegwandelden. Toen ze bij haar buren ging kijken werd de inbraak opgemerkt. De politie werd verwittigd, maar de inbrekers konden niet meer aangetroffen worden in de buurt. Er werd proces-verbaal opgesteld voor de twee inbraken.

Het bericht Inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over