Inbraken: een overzicht

10 december 2019 | 09u27 | Gepost door redactie
Dieven stelen soepjes uit werfkeer
Onbekenden hebben het voorbije weekend ingebroken in een appartement op de Eerste verdieping in de Vaarstraat. De indringers slaagden er in de deur van de flat te forceren. Het appartement werd volledig doorzocht. De buit bestond uit enkele juwelen. Onbekenden hebben ingebroken in een woning op het Groefplein in Leuven. De achterdeur van het huis […]
Het bericht Inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Onbekenden hebben het voorbije weekend ingebroken in een appartement op de Eerste verdieping in de Vaarstraat. De indringers slaagden er in de deur van de flat te forceren. Het appartement werd volledig doorzocht. De buit bestond uit enkele juwelen.

Onbekenden hebben ingebroken in een woning op het Groefplein in Leuven. De achterdeur van het huis werd opengebroken. De woning werd vervolgens volledig doorzocht. Het is niet bekend wat er werd gestolen.

Onbekenden hebben zondagavond ingebroken in een huis op de Tiensesteenweg. Ze forceerden een raam aan de achterzijde van de woning om binnen te geraken. Verschillende kamers werden doorzocht. De buit bestond onder meer uit een zilveren halsketting.

Het bericht Inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over