Inbraken: een overzicht

18 januari 2020 | 11u16 | Gepost door redactie
Dieven stelen soepjes uit werfkeer
In de nacht van woensdag op donderdag werd er ingebroken in een appartement op de Tervuursevest in Leuven. De inbrekers konden de toegangsdeur van een appartement op de derde verdieping forceren en gingen aan de haal met een uurwerk. De bewoner was die nacht afwezig en merkte de inbraak donderdag overdag op. De politie kwam […]
Het bericht Inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

In de nacht van woensdag op donderdag werd er ingebroken in een appartement op de Tervuursevest in Leuven. De inbrekers konden de toegangsdeur van een appartement op de derde verdieping forceren en gingen aan de haal met een uurwerk. De bewoner was die nacht afwezig en merkte de inbraak donderdag overdag op. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

In de Distelvinkenstraat in Kessel-Lo werd er donderdag overdag ingebroken in een huis. De inbrekers sloegen het raam van de achterdeur in en doorzochten de woning. De bewoners ontdekten ’s avonds dat er ingebroken was en verwittigden de politie. De buit is momenteel nog ongekend.

In de Panoramalaan in Wilsele werd er donderdag overdag ingebroken in een huis. De inbrekers braken een schuifraam open aan de achterzijde van de woning en konden zo de woning doorzoeken. Ze gingen aan de haal met twee smartphones, een zonnebril en cash geld. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

In de Désiré Mellaertsstraat in Kessel-Lo werd er donderdagavond ingebroken in een huis. De inbrekers braken een schuifraam open aan de achterzijde van de woning en konden zo de woning betreden. Ze gingen aan de haal met een zonnebril, een verrekijker en cash geld. De bewoner was enkele uren uit huis en merkte de inbraak op toen hij thuiskwam. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

In de nacht van woensdag op donderdag werd er ingebroken in een woning in de Platte-Lostraat in Kessel-Lo. De inbrekers braken een raam open aan de achterzijde van het huis en doorzochten de woning. Ze konden echter niets buitmaken. De volgende dag werd de inbraak ontdekt en werd de politie verwittigd.

Donderdagavond werd er ingebroken in een huis in de Elfnovemberlaan. De inbrekers konden een badkamerraam forceren en langs daar de woning betreden. Alle kasten werden doorzocht maar de buit is nog niet gekend. De bewoner ontdekte de inbraak toen ze later die avond terug thuiskwam. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over