Inbraken: een overzicht

2 februari 2020 | 11u25 | Gepost door redactie
Inbraken: een overzicht
In de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in een appartement in de Drinkwaterstraat in Leuven. De inbrekers hadden de terrasdeur van het gelijkvloers appartement opengebroken. De volgende ochtend werd de inbraak ontdekt door de bewoonster. Op het eerste zicht leken de inbrekers niets buitgemaakt te hebben. De politie kwam ter plaatse en […]
Het bericht Inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in een appartement in de Drinkwaterstraat in Leuven. De inbrekers hadden de terrasdeur van het gelijkvloers appartement opengebroken. De volgende ochtend werd de inbraak ontdekt door de bewoonster. Op het eerste zicht leken de inbrekers niets buitgemaakt te hebben. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Vrijdagavond werd er ingebroken in een huis op de Heidebergstraat in Kessel-Lo. De inbrekers klommen naar een slaapkamerraam op de eerste verdieping en braken dit open. Ze doorzochten de woning en gingen aan de haal met cash geld en juwelen. De politie werd verwittigd toen de bewoonster later die avond de inbraak opmerkte en er werd proces-verbaal opgesteld.

Zaterdagnamiddag werd er ingebroken in een huis in de Boomgaardenstraat in Wilsele. De inbrekers gooiden een steen door een keukenraam en konden zo de woning betreden. De woning werd doorzocht maar de inbrekers maakten niets buit. De bewoners ontdekten de inbraak toen ze ’s avonds terug thuiskwamen. Ze verwittigden de politie en er werd proces-verbaal opgesteld.

Vrijdagavond waren er inbrekers actief aan de Kesseldallaan in Kessel-Lo. Een vrouw werd opgeschrikt toen ze plots lawaai hoorde. Toen ze ging kijken wat er aan de hand was bleek een raamdeur achteraan het gelijkvloerse appartement geforceerd te zijn. Van de inbrekers was geen spoor meer en ze hadden ook de kans niet gekregen om iets buit te maken. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over