Inbraak in studentenhuis

12 februari 2020 | 17u46 | Gepost door redactie
Opnieuw inbraken in Kessel-Lo
Dinsdagochtend werd er ingebroken in een studentenhuis in de Justus Lipsiusstraat in Leuven. De inbrekers konden binnendringen in de gemeenschappelijke delen en braken daarna de toegangsdeuren van drie koten open. Ze gingen aan de haal met een laptop en twee handtassen. Eén van de studenten merkte rond de middag op dat er ingebroken was. De […]
Het bericht Inbraak in studentenhuis verscheen eerst op Leuven Actueel.

Dinsdagochtend werd er ingebroken in een studentenhuis in de Justus Lipsiusstraat in Leuven. De inbrekers konden binnendringen in de gemeenschappelijke delen en braken daarna de toegangsdeuren van drie koten open. Ze gingen aan de haal met een laptop en twee handtassen. Eén van de studenten merkte rond de middag op dat er ingebroken was. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Inbraak in Wilsele

In de Albert Woutersstraat in Wilsele ontdekten de bewoners van een huis dinsdag dat er ingebroken was. Ze kwamen terug van vakantie en merkten op dat de achterdeur opengebroken was. De inbrekers doorzochten de woning, maar maakten op het eerste zicht niets buit. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Inbraak in studentenhuis verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over