Inbraak in brasserie, bakkerij en fakbar

15 maart 2020 | 15u56 | Gepost door redactie
Inbraak in brasserie, bakkerij en fakbar
In de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in Brasserie 500 in Heverlee. De inbrekers forceerden de keukendeur van de brasserie op de Naamsesteenweg en doorzochten het pand. Ze gingen aan de haal met vier tablets, twee computers en een televisie. De inbraak werd de volgende ochtend opgemerkt door het personeel. De politie […]
Het bericht Inbraak in brasserie, bakkerij en fakbar verscheen eerst op Leuven Actueel.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in Brasserie 500 in Heverlee. De inbrekers forceerden de keukendeur van de brasserie op de Naamsesteenweg en doorzochten het pand. Ze gingen aan de haal met vier tablets, twee computers en een televisie. De inbraak werd de volgende ochtend opgemerkt door het personeel. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Inbrekers sloegen in de nacht van donderdag op vrijdag toe in een bakkerij in de Goudsbloemstraat in Leuven. Ze forceerden een raam en maakten cash geld buit. De politie werd de volgende ochtend door het personeel verwittigd en stelde proces-verbaal op.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er ingebroken in de Fakbar Letteren in de Blijde-Inkomststraat. De inbrekers forceerden een raam en doorzochten alle ruimtes. Ze gingen aan de haal met cash geld en een tablet. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

In de nacht van zaterdag op zondag werd er ingebroken in de Filosofenlaan in Heverlee. Toen de inbrekers een raam forceerden ging het alarm af waardoor de bewoners gewekt werden. De inbrekers namen meteen de vlucht en de bewoners verwittigden de politie. Er werd nog gezocht in de omgeving, maar van de daders was geen spoor meer.

Het bericht Inbraak in brasserie, bakkerij en fakbar verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over