Iloni combineert mode en duurzaamheid in één winkel

1 oktober 2021 | 14u39 | Gepost door redactie
Iloni
Aan de Vismarkt in Leuven is een nieuwe kledingwinkel geopend. Iloni vormt een mooie combinatie van een boetiek en een conceptstore. Uniek is dat Iloni ook andere winkels aanbiedt om hun archiefcollectie bij haar te tonen. Kwestie van de stuks op een andere manier in de markt te zetten.

Iloni combineert mode en duurzaamheid, twee aspecten van ons leven die niet langer onverenigbaar hoeven te zijn. Klassieke modeseizoenen vervagen, alles blijft draagbaar en alles is combineerbaar. Of zoals Dries Van Noten zelf ooit zei: “iets ‘oud’ heeft niet minder waarde”. Zo omarmt Iloni de duurzame (r)evolutie in de mode-industrie.

Iloni is een multibrand conceptstore in Leuven die collecties van gisteren een plaats geeft in een kwaliteitsvolle context. Tijdloze laatste stuks van luxelabels zoals Prada, Tod’s, Miu Miu, Hogan Joseph, Wright, … worden permanent aan aangepaste prijzen aangeboden.

Daarnaast wil Iloni winkels en boetieks die waarde hechten aan kwaliteit de kans geven om delen van hun archiefcollecties op een andere, duurzame manier in de markt te zetten.  “Door samen te werken, bieden we andere winkels de gelegenheid om hun mooie stukken bij Iloni aan klanten aan te bieden in een andere omgeving.  We zijn ervan overtuigd dat er hierdoor een wisselwerking tussen winkels en hun klanten kan ontstaan”, klinkt het bij Iloni.

Iloni is van dinsdag tot zaterdag geopend aan de Vismarkt 10A in Leuven, maar heeft ook een uitgebreide site www.iloni-leuven.com.

Lees meer over