Hondenbeurs op Vlierbeekse Feesten

Aan de Dog Bar kan je chillen met je hond Vlierbeekse Feesten en Dog X'Perience

De Chiro van Vlierbeek organiseert dit jaar samen ter gelegenheid van de Vlierbeekse Feesten op zaterdag 10 september een hondenbeurs. Naast de gewoonlijke activiteiten zoals wandeltochten, buiten en binnenbar, restaurantdag, … is er daar nu dus ook een hondenbeurs voorzien.

Tussen 10 en 15 uur zullen er in de feesttent verschillende verkoopstanden zijn van kleine bedrijfjes allemaal met het hondenthema in het achterhoofd. Denk maar aan hondenhalsbanden, hondenmatten, hondensnacks, speeltjes, knuffels, …. Meer info over de verschillende ondernemingen die komen, vind je hier.

Doorheen de dag komt het Belgische leger via een hondenmeester een aantal demonstraties geven op het veld naast de feesttent. Bekijk de affiche hieronder voor de concrete uren. Hier alvast een voorproefje.

"
Er is zowel een binnen als een buitenbar voorzien waar ook de viervoeters welkom zijn. Zodat zij ook verfrissing hebben zowel bij de beurs als bij de demonstraties van ons leger", klonk het bij de organisatie.

Doorlopend is er ook een gespecialiseerde hondenfotograaf aanwezig die jou en je viervoeter perfect op beeld kan vastleggen Voor de kinderen zijn er ook springkastelen voorzien. De buitenbar en het terras blijven geopend tijdens deze activiteiten aan de Abdij Vlierbeek 2 in Kessel-Lo. De inkom is gratis. Extra info vind je hier.

Lees meer over