Honden Unief moet alweer op zoek naar een nieuw terrein

15 november 2021 | 20u27 | Gepost door annpeeters
honden unief
Hondenschool Honden Unief Leuven verhuisde vijf jaar geleden van Wijgmaal naar Kessel-Lo. Het terrein werd daar volledig ingericht, maar de eigenaar heeft  er nu andere plannen mee. 

Honden Unief Leuven moet haar huidig terrein in Kessel-Lo tegen oktober 2022 verlaten. De eigenaar van het terrein heeft plannen om er KMO-units op te plaatsen.

"Een donderslag bij heldere hemel voor ons en onze leden, zo'n 400-tal in totaal", zegt Sonja Castermans, Hoofdinstructeur Honden Unief Leuven. "Dit maakt dat we op zoek moeten gaan naar een nieuw terrein. Hiervoor zijn we al in gesprek met de Stad Leuven, maar voorlopig is er daar nog niets concreets uit de bus gekomen. Omdat we niet bij de pakken willen blijven zitten, willen we graag een oproep lanceren voor een nieuw terrein in Leuven of omliggende gemeenten, waar we een omheining mogen plaatsen, verlichtingspalen mogen zetten en waar een kantine is, of waar we een kantine mogen bouwen. In het huidige terrein hebben we ook fors geïnvesteerd, maar we moeten hier helaas weg."

Schepen Johan Geleyns laat weten dat de stad ook deze keer mee zal zoeken naar een nieuw terrein, maar dat er voorlopig nog niets uit de bus is gekomen. 

 

honden unief

Lees meer over