Hogeschool UCLL organiseert weer infodagen op de campus

4 september 2020 | 10u55 | Gepost door annpeeters
ucll campus Proximus
UCLL ontvangt op zaterdag 5 september terug studiekiezers voor een infodag op haar campussen in Diest, Heverlee en Leuven. Jongeren zullen de docenten en studenten dus terug kunnen ontmoeten in de omgeving waar ze binnenkort misschien gaan studeren.

Na een erg succesvolle online infodag en volgeboekte campusbezoeken eerder dit jaar, willen 1200 studiekiezers toch nog graag de verplaatsing naar de campus maken. Marc Vandewalle: “Er zijn nog steeds heel wat jongeren die nog niet op de campus geweest zijn. En een online infodag is niet hetzelfde als eens kunnen binnen wandelen. Velen willen eerst nog even de sfeer van de campus opsnuiven vooraleer zich in te schrijven.”

Een gezonde infodag

Omwille van de veiligheid dienen geïnteresseerden zich wel op voorhand in te schrijven voor een tijdslot voor de opleiding van hun keuze en mogen ze maximaal één persoon uit hun bubbel meenemen. Ze krijgen dan één uur de tijd om het gesprek aan te gaan met de UCLL’ers. De hogeschool garandeert dat de afstandsregels gehandhaafd kunnen worden en voorziet handgel. Daarnaast gelden de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen: een verplicht mondmasker, afstand houden en afmelden bij ziekte.

Lees meer over