Het Groot Verlof – Beleuvenissen sluit succesvol af

27 juli 2019 | 10u20 | Gepost door redactie
Het Groot Verlof – Beleuvenissen sluit succesvol af
Ondanks de tropische temperaturen en een dreigend onweer kwam er toch een pak volk afgezakt naar de Leuvense binnenstad voor de laatste Beleuvenissen van het jaar. Zowat 15.000 mensen lieten code rood niet aan het hart komen en genoten van de sfeer en de muziek. Vanuit de organisatie waren er gratis waterpunten voorzien op de […]
Het bericht Het Groot Verlof – Beleuvenissen sluit succesvol af verscheen eerst op Leuven Actueel.

Ondanks de tropische temperaturen en een dreigend onweer kwam er toch een pak volk afgezakt naar de Leuvense binnenstad voor de laatste Beleuvenissen van het jaar. Zowat 15.000 mensen lieten code rood niet aan het hart komen en genoten van de sfeer en de muziek.

Vanuit de organisatie waren er gratis waterpunten voorzien op de Oude Markt en de Vismarkt. In de Naamsestraat kon je de ergste dorst lessen bij de Waterbar. Er werden ook petjes uitgedeeld zodat iedereen het hoofd kon koel houden.

Op de Oude Markt waren Flip Kowlier en zijn Ertebrekers de ideale opwarmer voor levende legende Kid Creole. Dat ‘The Kid’ nog steeds een echte showman is, mocht blijken uit zijn stomende set met de nodige verkleedpartijen.
Even showman, maar minder flamboyant wist ook Bent Van Looy het publiek te bekoren op de Grote Markt. StuBru-dj’s Thibault Christiaensen, Eppo Janssen en Stijn Van de Voorde hadden het rockpubliek op hun hand op de Vismarkt. Terwijl op het Hogeschoolplein Philip Masure en zijn vrienden de liefhebbers van Ierse folk moeiteloos wisten in te pakken.

“Het is fijn om vast te stellen dat ondanks het tropische weer de mensen weer talrijk naar Leuven zijn afgezakt”, reageert schepen Denise Vandevoort. “En volgend weekend komt het drukste weekend van de zomer eraan. Vanaf donderdag tot en met zondag kan je naar M-idzomer in museum M, vrijdag komen de schlagerfans aan hun trekken op Leive Vloms en zondag 4 augustus is het uiteraard Hapje-Tapje. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen de komende week!”

Het bericht Het Groot Verlof – Beleuvenissen sluit succesvol af verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over