Groot feest in stadspark voor directeur Willy

Willy
Woensdag was het zover: directeur Willy Lemmens kreeg een afscheidsfeest, omdat hij eind juni met pensioen gaat en het directeurschap van Sancta Maria Leuven doorgeeft. 

Willy Lemmens zwaait op 30 juni na liefst 33 jaar af als directeur van Sancta Maria Leuven. Hij zag de uitbouw van de middelbare school aan Deberiotstraat als zijn levenswerk en vulde de taak als directeur op een unieke manier in, erg dicht bij de leerlingen en zijn personeel. Niet alleen pedagogisch en architecturaal heeft hij bakens verzet, ook op menselijk vlak heeft hij veel mensen geïnspireerd. 

Feestje in stadspark

Alle 1200 leerlingen en 180 personeelsleden trokken woensdagvoormiddag naar het stadspark waar ze een erehaag vormden van aan het Herbert Hooverplein tot aan de kiosk. Willy werd op weg naar de kiosk toegejuicht door de jongeren en daarna barstte het feestje los met zang, dans en sketches.

Op zaterdag 21 mei volgt het tweede luik van Willy’s viering, want dan staat er een academische zitting met tal van sprekers op de planning in Aula Pieter De Somer.

Opvolging

Huidig pedagogisch directeur Geert Pues neemt volgend schooljaar de algemene leiding over, maar er wordt dan ook een vacature uitgeschreven voor de opvolging op langere termijn.

feest
feest
feest

Lees meer over