Gewekt door inbreker

1 maart 2020 | 12u56 | Gepost door redactie
Inbraken: een overzicht
Vrijdagavond werd er ingebroken in een huis in de Heilige-Geeststraat in Leuven. De inbrekers klommen over een muur om in de tuin te komen. Van daaruit konden ze aan de achterzijde van de woning een deur forceren. In de woning openden ze de slaapkamerdeur waar een bewoner lag te slapen. Hij merkte op dat de […]
Het bericht Gewekt door inbreker verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vrijdagavond werd er ingebroken in een huis in de Heilige-Geeststraat in Leuven. De inbrekers klommen over een muur om in de tuin te komen. Van daaruit konden ze aan de achterzijde van de woning een deur forceren. In de woning openden ze de slaapkamerdeur waar een bewoner lag te slapen. Hij merkte op dat de deur openging en begon meteen te roepen. De inbrekers zetten het op een lopen en konden zonder buit ontkomen. De politie werd verwittigd maar kon de inbrekers niet aantreffen in de omgeving. Er werd proces-verbaal opgesteld.

Alarm

Zaterdagavond sloegen dieven toe in een huis in de Henri Geeraertlaan in Heverlee. De inbrekers klommen naar de eerste verdieping en braken daar een raam open. Terwijl ze de woning doorzochten ging het alarm af waardoor ze meteen de vlucht namen. De buren werden opgeschrikt door het geluid en zagen nog twee mannen te voet wegvluchten. De politie kwam ter plaatse maar kon het tweetal niet meer aantreffen. De eventuele buit is nog ongekend en er werd proces-verbaal opgesteld.

Het bericht Gewekt door inbreker verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over