Geen schaatspiste aan Hal 5, wel een rolschaatspiste

De rolschaatspiste aan Hal 5
Vanaf vrijdagmiddag 16 december tot en met zondagavond 8 januari zal er in Hal 5 een heuse rolschaatspiste opgezet en uitgebaat worden. Hal 5 en Sporty slaan het tweede jaar op rij de handen in elkaar om meer beleving te creëren tijdens de koudste wintermaand in Hal 5. 

Dit jaar geen schaatspiste van kunststof in Hal 5, maar een houten rolschaatspiste die goed zal rollen. "Rol je zelf iets minder graag dan kan je langs de piste genieten van een lekkere jenever, glühwein, warme chocomelk… De hal zal omgetoverd worden in een gezellige winterse kerstsfeer", zo klinkt het bij de organisatie.

"Wil je met je gezin, vrienden, familie, … komen rolschaatsen? Reserveer je plaatsje door simpelweg de QR code op de flyers en posters te scannen of te surfen naar www.hal5rolschaatspiste.com. Eén schaatsbeurt kost 5 euro per uur. Die prijs is met de huur van de rolschaatsen inbegrepen, maat 28 tot en met maat 47 zijn beschikbaar. Rol je liever op je eigen wieltjes? Neem ze dan zeker en vast mee! Kinderen onder 5 jaar mogen gratis komen rollen", aldus nog de organisatie.

Lees meer over