Geen rijbewijs, niet ingeschreven, niet verzekerd en achtervolgd door de politie

2 oktober 2019 | 12u30 | Gepost door redactie
Autobestuurder wordt opgespoord
Een 19-jarige man uit Lubbeek die woensdagochtend in de Tiensestraat met zijn moto aan kant werd gezet door een motorrijder van de verkeerspolitie, ging er tijdens de controle vandoor. Tijdens zijn vlucht beging hij een hele reeks overtredingen, onder meer rijden in verboden richting, en bracht hij behalve zichzelf en zijn 18-jarige vrouwelijke passagier ook […]
Het bericht Geen rijbewijs, niet ingeschreven, niet verzekerd en achtervolgd door de politie verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een 19-jarige man uit Lubbeek die woensdagochtend in de Tiensestraat met zijn moto aan kant werd gezet door een motorrijder van de verkeerspolitie, ging er tijdens de controle vandoor. Tijdens zijn vlucht beging hij een hele reeks overtredingen, onder meer rijden in verboden richting, en bracht hij behalve zichzelf en zijn 18-jarige vrouwelijke passagier ook andere weggebruikers in gevaar.

In de Desiré Mellaertsstraat ging de motorrijder ter hoogte van de kruising met de Platte Lostraat onderuit. Hijzelf bleef ongedeerd. Zijn vrouwelijke passagier raakte lichtgewond en werd met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis.

De gevluchte bestuurder bleek niet over een rijbewijs te beschikken. Bovendien was zijn moto niet ingeschreven noch verzekerd. Het voertuig werd naar de stalplaats van de politie getakeld.

Het bericht Geen rijbewijs, niet ingeschreven, niet verzekerd en achtervolgd door de politie verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over