FOTOREPORTAGE: Horeca Leuven sluit de zomer af met netwerkmoment op OHL

17 september 2023 | 22u42 | Gepost door annpeeters
Zondag stond de wedstrijd OHL-KAA Gent op de voetbalkalender.  400 horecaondernemers zakten af naar Den Dreef  voor een bloedstollende wedstrijd. De match eindigde met 1-1 op het scorebord. De Leuvenaars konden de Gentenaars niet overtroeven, maar wisten zich toch goed staande te houden tegen de eerste uit het klassement. 

Kevin Vanderauwera, voorzitter HoReCa Leuven: "Met dit netwerkmoment brengen we mensen naar het voetbalgebeuren, die anders de stap misschien niet zouden zetten, maar we komen er ook te weten wat er leeft in de horecasector. Suggesties kunnen we vanuit lokaal niveau doortrekken naar provinciaal en nationaal niveau. We weten graag wat er leeft bij de horeca-uitbaters en brengen ze graag samen om ervaringen uit te wisselen." 

De aftrap van de voetbalwedstrijd werd gegeven door Leuvens  schepen van Sport Johan Gelyns (CD&V), schepen van Handel Sport Onderwijs Katrien Timmermans van Oud-Heverlee (CD&V) en Horeca Vlaanderen-topman Matthias De Caluwe. Zanger Sam Gooris zorgde voor de wedstrijd voor de ambiance. 

ohl

Lees meer over