Fietsteam houdt verkeersactie

1 november 2019 | 11u09 | Gepost door redactie
Fietsteam houdt verkeersactie
Inspecteurs van het Fietsteam en de verkeerspolitie hielden donderdagavond en het begin van de nacht in de binnenstad extra toezicht op het rijgedrag van fietsers en automobilisten. Tijdens deze actie werden 79 fietsers die zonder licht reden geverbaliseerd. Ook 9 fietsers die in een verboden richting fietsten en 7 die al rijdend hun gsm gebruikten, […]
Het bericht Fietsteam houdt verkeersactie verscheen eerst op Leuven Actueel.

Inspecteurs van het Fietsteam en de verkeerspolitie hielden donderdagavond en het begin van de nacht in de binnenstad extra toezicht op het rijgedrag van fietsers en automobilisten. Tijdens deze actie werden 79 fietsers die zonder licht reden geverbaliseerd. Ook 9 fietsers die in een verboden richting fietsten en 7 die al rijdend hun gsm gebruikten, gingen op de bon.

Verder werden 56 foutief geparkeerde auto’s geverbaliseerd. Een taxichauffeur die er een onverantwoord rijgedrag op nahield ging eveneens de bon op. Tenslotte werd een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats voor mindervaliden weggetakeld, omdat de bestuurder gebruik maakte van een ongeldige mindervalidenkaart. De kaart werd in beslag genomen.

Het bericht Fietsteam houdt verkeersactie verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over