Fietsster wijkt uit voor voetganger en valt tegen voorbijrijdende bus

12 februari 2020 | 17u51 | Gepost door redactie
Dinsdagavond kwam een fietser ten val op het Martelarenplein in Leuven toen ze moest uitwijken voor een voetganger. De 35-jarige vrouw uit Kessel-Lo reed met haar fiets in de richting van de Tiensepoort toen er plots een voetganger overstak. De vrouw ging hard in de remmen en kwam hierbij ten val. Op dat moment kruiste […]
Het bericht Fietsster wijkt uit voor voetganger en valt tegen voorbijrijdende bus verscheen eerst op Leuven Actueel.

Dinsdagavond kwam een fietser ten val op het Martelarenplein in Leuven toen ze moest uitwijken voor een voetganger. De 35-jarige vrouw uit Kessel-Lo reed met haar fiets in de richting van de Tiensepoort toen er plots een voetganger overstak. De vrouw ging hard in de remmen en kwam hierbij ten val. Op dat moment kruiste ze net een lijnbus en ze botste tegen deze bus. De voetganger nam meteen de vlucht. Omstaanders verwittigden de hulpdiensten en de fietsster werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Overige ongevallen

Dinsdagochtend werd een fietser aangereden op de Albert Woutersstraat in Wilsele. Een 62-jarige automobilist uit Wilsele reed van de Mechelsesteenweg de Albert Woutersstraat in maar werd verblind door de laaghangende zon. Hij zag niet dat er een 55-jarige fietser uit de buurt aan het kruispunt stond te wachten om verder te rijden. Het kwam tot een aanrijding en de fietser moest met lichte verwondingen overgebracht worden naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Woensdagochtend botsten twee fietsers op het fietspad langs de Geldenaaksevest in Leuven. Een 27-jarige fietser uit Heverlee haalde een fietser in toen er net een 55-jarige vrouw uit Kessel-Lo met haar elektrische fiets uit de andere richting kwam. De twee fietsers haakten bij het kruisen met hun sturen in elkaar en kwamen ten val. De vrouw werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Fietsster wijkt uit voor voetganger en valt tegen voorbijrijdende bus verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over