Fietsster vliegt over haar stuur

11 oktober 2019 | 14u50 | Gepost door redactie
Fietser aangereden
Op het Margarethaplein kwam donderdagavond een fietsster ten val nadat ze bruusk moest remmen. De 29-jarige vrouw was met haar fiets onderweg toen er plots een 27-jarige man overstak. De fietsster remde bruusk en vloog over haar stuur. Ze kwam zwaar ten val en werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De man had […]
Het bericht Fietsster vliegt over haar stuur verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op het Margarethaplein kwam donderdagavond een fietsster ten val nadat ze bruusk moest remmen. De 29-jarige vrouw was met haar fiets onderweg toen er plots een 27-jarige man overstak. De fietsster remde bruusk en vloog over haar stuur. Ze kwam zwaar ten val en werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De man had de fietsster niet gezien toen hij plots besloot om over te steken. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Donderdagavond kwam het aan de buskaaien op het Martelarenplein tot een verkeersongeval waarbij een lijnbus en een voetganger betrokken waren. De 68-jarige Leuvenaar stak van het ene perron over naar het volgende terwijl hij naar rechts bleef kijken. Daardoor merkte hij niet op dat er voor hem net een bus gestopt was aan perron 4. Hij wandelde tegen de bus en kwam ten val. Hij werd voor alle zekerheid overgebracht naar het ziekenhuis, maar kwam er met een schaafwonde van af. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

 

Het bericht Fietsster vliegt over haar stuur verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over