Fietsster komt tegen elektriciteitskast terecht na uitwijkmanoeuvre

Dronken fietser op de bon

Een fietsster ging dinsdagavond onderuit toen ze op het kruispunt van de Tiensesteenweg met de Martelarenlaan in Kessel-Lo onderuit ging toen ze moest uitwijken. Ze hield er een neusbreuk aan over.

Een 30-jarige fietsster uit Kessel-Lo reed dinsdagavond omstreeks 19 uur op de Tiensesteenweg ter hoogte van het kruispunt met de Martelarenlaan. De prille dertiger was onderweg van haar huisarts naar haar woonst in Kessel-Lo. 

Er stond een meisje op de Tiensesteenweg te wachten om over te steken ter hoogte van Tivoli. De fietsster wilde rechtdoor tot aan Park Michotte. Op dat punt is er heel weinig ruimte om te stoppen  en voor anderen om door te rijden. Ze probeerde heel dicht langs de stoeprand langs te rijden. Haar wiel raakte de stoeprand en ze verloor de controle over haar fiets en viel op haar rechterzijde. De fiets sloeg volledig over de kop en het slachtoffer belandde met haar gezicht op een elektriciteitskastje. Hierbij brak ze haar neus en verwondde ze zich aan haar linkeroog, daar het glas van haar bril was gebroken door de impact.

Lees meer over