Fietsers tegen de grond

13 december 2020 | 11u41 | Gepost door annpeeters
Gewonde fietser naar ziekenhuis
In Wilsele en Heverlee gingen vrijdagavond fietsers tegen de grond. Verzorging in het ziekenhuis was voor beiden noodzakelijk.

Een 37-jarige man uit Wilsele werd vrijdagavond even voor middernacht met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat hij aan het station met zijn fiets ten val was gekomen. De man was op weg naar huis nadat hij met een vriend een wandeling had gemaakt en nog wat had gedronken. Door de val liep hij een snee op aan een wenkbrauw, die in het ziekenhuis moest gehecht worden, en een pijnlijke schouder. De fietser legde een positieve ademtest af.

Heverlee

Een 30-jarige fietser uit Heverlee werd vrijdagavond omstreeks 21 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg, nadat hij in de Drinkwaterstraat met zijn fiets ten val was gekomen. De man reed bij het nemen van een bocht in de goot en verloor de controle over zijn stuur waardoor hij met een klap tegen de grond ging. Hij liep daarbij een gebroken schouder op. Het slachtoffer legde een negatieve ademtest af.

Lees meer over