Fietsers naar ziekenhuis na val

3 juni 2019 | 14u29 | Gepost door redactie
Fietsers naar ziekenhuis na val
Twee jonge fietsers, een 9- en een 11-jarige, die samen op de fiets zaten, gingen bij het afrijden van de Keizersberg met een harde klap tegen de grond. Terwijl de hulpdiensten werden verwittigd kregen de jonge slachtoffers de eerste hulp van enkele voorbijgangers. Eén van de twee jongens was even buiten bewustzijn. Ze kwamen ten […]
Het bericht Fietsers naar ziekenhuis na val verscheen eerst op Leuven Actueel.

Twee jonge fietsers, een 9- en een 11-jarige, die samen op de fiets zaten, gingen bij het afrijden van de Keizersberg met een harde klap tegen de grond. Terwijl de hulpdiensten werden verwittigd kregen de jonge slachtoffers de eerste hulp van enkele voorbijgangers. Eén van de twee jongens was even buiten bewustzijn. Ze kwamen ten val nadat één van hen met zijn voet tussen de spaken van het wiel terecht kwam. De twee jongens werden elk met een ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht. Ook een MUG-team kwam ter plaatse.

Fietser komt ten val in Heverlee

Een 62-jarige fietser uit Heverlee werd maandagochtend omstreeks 9 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg, nadat hij op het kruispunt van de Groefstraat en de Mgr Van Wayenberghlaan ten val was gekomen en daarbij een amsterdammer raakte. De man klaagde van pijnlijke ribben.

Het bericht Fietsers naar ziekenhuis na val verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over