Fietsers belanden in ziekenhuis

21 september 2019 | 11u02 | Gepost door redactie
Gewonde fietser naar ziekenhuis
Een 28-jarige fietser uit Kessel-Lo raakte donderdagavond omstreeks 19 uur licht gewond toen hij op het kruispunt van de Romain Rollandstraat en de Koetsweg in aanrijding kwam met een personenwagen. De fietser ging daarbij tegen de grond. Hij klaagde van pijn aan handen, knieën en een schouder. Hij werd met een ziekenwagen overgebracht naar het […]
Het bericht Fietsers belanden in ziekenhuis verscheen eerst op Leuven Actueel.
  • Een 28-jarige fietser uit Kessel-Lo raakte donderdagavond omstreeks 19 uur licht gewond toen hij op het kruispunt van de Romain Rollandstraat en de Koetsweg in aanrijding kwam met een personenwagen. De fietser ging daarbij tegen de grond. Hij klaagde van pijn aan handen, knieën en een schouder. Hij werd met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Fietser en automobilist legden beiden een negatieve ademtest af.
  • Een 24-jarige fietser werd vrijdagmorgen even voor 9 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat hij op de Tiensesteenweg ter hoogte van de Klein Rijselstraat ten val was gekomen. De man klaagde van rugpijn. Er waren geen derden bij het ongeval betrokken.

Het bericht Fietsers belanden in ziekenhuis verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over