Fietsers aangereden in gelijkaardige ongevallen

24 november 2019 | 22u40 | Gepost door redactie
Vrouw aangereden door wagen
Vrijdagochtend werd een fietser aangereden in de Minckelersstraat in Leuven. De 33-jarige Leuvenaar was onderweg met zijn fiets in de richting van de Vaartstraat toen hij ter hoogte van het kruispunt met de J.B. Van Monsstraat aangereden werd door een auto. De 60-jarige bestuurster uit de buurt had de fietser rechts van haar niet opgemerkt. […]
Het bericht Fietsers aangereden in gelijkaardige ongevallen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vrijdagochtend werd een fietser aangereden in de Minckelersstraat in Leuven. De 33-jarige Leuvenaar was onderweg met zijn fiets in de richting van de Vaartstraat toen hij ter hoogte van het kruispunt met de J.B. Van Monsstraat aangereden werd door een auto. De 60-jarige bestuurster uit de buurt had de fietser rechts van haar niet opgemerkt. De fietser kwam ten val en werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Vrijdagavond werd een fietser aangereden op de Aarschotsesteenweg in Wilsele. Een 80-jarige vrouw uit de buurt reed op de Aarschotsesteenweg en sloeg rechts de Bosstraat in. Ze had echter niet gezien dat er een fietser in dezelfde richting reed en sneed zo de 43-jarige Leuvenaar de pas af. Het kwam tot een aanrijding waarbij de fietser licht gewond werd. De Leuvense politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Fietsers aangereden in gelijkaardige ongevallen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over