Fietser zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen

19 februari 2020 | 15u23 | Gepost door redactie
Bromfietser zwaargewond
Een 19-jarige fietser uit Zonnebeke werd maandagnamiddag omstreeks 16.30 uur met zware verwondingen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg na een aanrijding met een vrachtwagen op het Sint-Jacobsplein. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de juiste omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Het slachtoffer was niet in levensgevaar. Ongeval in Kessel-Lo Een 20-jarige bromfietsster en […]
Het bericht Fietser zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een 19-jarige fietser uit Zonnebeke werd maandagnamiddag omstreeks 16.30 uur met zware verwondingen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg na een aanrijding met een vrachtwagen op het Sint-Jacobsplein. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de juiste omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Het slachtoffer was niet in levensgevaar.

Ongeval in Kessel-Lo

Een 20-jarige bromfietsster en een 15-jarige fietsster, beiden uit Leuven, zijn maandagnamiddag gebotst op het kruispunt van de Platte Lostraat en de Tiensesteenweg in Kessel-Lo. Het kwam tot een aanrijding op het fietspad. Ze gingen beiden tegen de grond. De bromfietsster werd met lichte verwondingen met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg.

Het bericht Fietser zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over