Fietser gaat overkop

30 oktober 2019 | 20u42 | Gepost door redactie
Fietser aangereden
Een 45-jarige fietser uit Rotselaar werd dinsdagavond omstreeks 17.30 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg, nadat hij op het kruispunt van de Asstraat en het Engels Plein overkop ging, toen hij hard remde om een aanrijding met een andere fietser te voorkomen. De man ging met een klap tegen de grond met […]
Het bericht Fietser gaat overkop verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een 45-jarige fietser uit Rotselaar werd dinsdagavond omstreeks 17.30 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg, nadat hij op het kruispunt van de Asstraat en het Engels Plein overkop ging, toen hij hard remde om een aanrijding met een andere fietser te voorkomen. De man ging met een klap tegen de grond met als gevolg pijn aan de rechterarm en schaafwonden aan de rechter knie.

Valpartij door tak

Een 43-jarige fietsster uit Heverlee werd dinsdagavond omstreeks 18.30 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat ze in de Oude Nijvelseweg, een fietspad dat parallel loopt met de Koning Boudewijnlaan, ten val was gekomen. Een tak die over het onverlichte fietspad lag was de oorzaak van de valpartij. Het slachtoffer hield aan de val een bloedende hoofdwonde over.

Het bericht Fietser gaat overkop verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over