Engskesveiling voor het goede doel

3 november 2020 | 17u46 | Gepost door annpeeters
Nieuwe datum voor Engskeskoers
Omdat de Engskeskoers dit jaar niet kon doorgaan aan de Dijleterrassen, zijn de inkomsten voor de goede doelen lager uitgevallen dan gehoopt. Daarom komen de organisatoren met een creatief idee op de proppen: een Engskesveiling.

"Om de financiële bijdrage voor onze goede doelen in deze voor iedereen moeilijke tijden toch maximaal op peil te houden, komen we deze keer creatief uit de hoek", zegt Joost Sunt, Vice-voorzitter van de Ronde Tafel Leuven. "Onder ons motto 'Adopt, adapt, improve' stelt de Ronde Tafel Leuven immers met trots de Engskesveiling voor, de creatieve tegenhanger van onze jaarlijkse Engskeskoers."

Maar liefst 15 kunstenaars, waaronder Piet Stockmans, Bisser, Desanto, Gal,  Rik Vermeersch,...enz.  zijn belangeloos bereid gevonden om hun inspiratie bot te vieren op de houten eendjes van DRAAJ. Al deze kunsteendjes worden nu per opbod verkocht, en vanzelfsprekend zal de opbrengst integraal de goede doelen toekomen.

U kan alle eendjes terugvinden op www.engskesveiling.be. Op deze site kan ook iedereen een bod uitbrengen tot uiterlijk zaterdag 21 november om 19 uur. 

Lees meer over