Drugs in het verkeer

6 juli 2019 | 12u12 | Gepost door redactie
Drugs in het verkeer
Donderdagnamiddag betrapte de Leuvense Politie een automobilist op rijden onder invloed van verdovende middelen. De 32-jarige man uit Lens trok met zijn vreemde rijstijl op de Dirk Boutslaan de aandacht van een politiepatrouille. Hij werd gecontroleerd en al snel was het voor de inspecteurs duidelijk dat er verdovende middelen in het spel waren. Een speekseltest […]
Het bericht Drugs in het verkeer verscheen eerst op Leuven Actueel.

Donderdagnamiddag betrapte de Leuvense Politie een automobilist op rijden onder invloed van verdovende middelen. De 32-jarige man uit Lens trok met zijn vreemde rijstijl op de Dirk Boutslaan de aandacht van een politiepatrouille. Hij werd gecontroleerd en al snel was het voor de inspecteurs duidelijk dat er verdovende middelen in het spel waren. Een speekseltest bevestigde dit vermoeden. De man had echter recent zijn rijbewijs moeten inleveren en had het nog niet terug opgehaald na deze intrekking. De politie hield in de plaats van zijn rijbewijs dan maar zijn auto in.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd een bestuurder betrapt op het rijden onder invloed. Een politieploeg was met een anoniem politievoertuig aan het patrouilleren op de Leuvense ring toen ze plots aan hoge snelheid voorbijgestoken werden door een bestelwagen. De 25-jarige bestuurder uit Beveren werd wat verder aan de kant gezet en tijdens de controle vermoedde de politie meteen dat hij onder invloed was. Een speekseltest wees uit dat de bestuurder inderdaad onder invloed van verdovende middelen reed en zijn rijbewijs werd ingetrokken.

Het bericht Drugs in het verkeer verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over