Dronken studenten belanden in ziekenhuis

23 september 2019 | 12u34 | Gepost door redactie
Vrouw aangereden door wagen
Een 22-jarige student uit Vosselaar kwam omstreeks 2 uur op het Alfons Smetsplein ten val en liep daarbij een snee op in het aangezicht. Hij werd voor verzorging met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Ook een 22-jarige student uit Merksplas eindige de nacht in het ziekenhuis. Hij werd liggend op de grond in […]
Het bericht Dronken studenten belanden in ziekenhuis verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een 22-jarige student uit Vosselaar kwam omstreeks 2 uur op het Alfons Smetsplein ten val en liep daarbij een snee op in het aangezicht. Hij werd voor verzorging met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Ook een 22-jarige student uit Merksplas eindige de nacht in het ziekenhuis. Hij werd liggend op de grond in de Zwarte Zustersstraat aangetroffen te midden van een plas braaksel.

Een 18-jarige student uit Mol werd maandagochtend even na 8 uur slapend in de inkomhal van een flatgebouw in Ooiendonk aangetroffen. Hij lag te midden van braaksel. Hij werd wakker gemaakt, kreeg een emmer water en een trekker om de vloer proper te maken en kon vervolgens op zijn eigen kot zijn roes verder uitslapen.

Het bericht Dronken studenten belanden in ziekenhuis verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over