Drie minderjarigen opgepakt met vals geld

3 november 2019 | 11u14 | Gepost door redactie
Tiener op Oude Markt betrapt met vals geld
Een 17-jarige jongen uit Tienen werd vrijdagnacht in een danscafé in het centrum van Leuven betrapt toen hij een drankje betaalde met een vals briefje van 50 euro. Uit onderzoek bleek dat hij enkele dagen eerder ook al een vals briefje van 50 euro had uitgegeven. Beide valse briefjes hadden eenzelfde serienummer. De minderjarige werd […]
Het bericht Drie minderjarigen opgepakt met vals geld verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een 17-jarige jongen uit Tienen werd vrijdagnacht in een danscafé in het centrum van Leuven betrapt toen hij een drankje betaalde met een vals briefje van 50 euro. Uit onderzoek bleek dat hij enkele dagen eerder ook al een vals briefje van 50 euro had uitgegeven. Beide valse briefjes hadden eenzelfde serienummer. De minderjarige werd overgebracht naar het commissariaat, waar zijn ouders werden gecontacteerd.

Zaterdagnacht werden opnieuw twee minderjarigen, 16 en 17 jour oud uit Zaventem, opgepakt nadat ze in een café op de Oude Markt met een vals briefje van 50 euro wilden betalen. Ook hun ouders werden gecontacteerd. Er werd telkens een pv opgesteld en een onderzoek opgestart.

Het bericht Drie minderjarigen opgepakt met vals geld verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over