DJ-collectief uit het Leuvense deze zomer te zien op Tomorrowland

Dj-collectief What-U-On-About! uit het Leuvense deze zomer op Tomorrowland en Rampage Open Air

Komende maand verovert What-U-On-About?!, een drum-‘n-bass dj-collectief uit het Leuvense, grote podia op allerlei festivals waaronder Tomorrowland. Nu vrijdag, 1 juli, geven ze op Rampage Open Air in Lommel de aftrap voor wat voor hen een fantastische draaizomer zal worden.

In regio Leuven is het komend weekend vooral Rock Werchter wat de klok slaat, maar liefhebbers van de muziekstijl drum-‘n-bass zakken liever af naar Lommel. Daar gaat Rampage Open Air door en het is ook daar dat Nico Buelens (Fuzz), Johannes Hulpiau (Tesla), Wouter Van Gelder (Speedwagon) en Kristof Horemans (Teezer) voor de eerste keer op het festival een set zullen spelen. Bijna exact een maand later mogen ze samen ook de Star Warz stage op Tomorrowland betreden.

Hoewel het voor sommigen niet de eerste keer is dat ze op Tomorrowland zullen draaien, blijft het voor de What-U-On-About?!-mannen wel een eer dat ze voor deze festivals geboekt werden. “Juli 2022 zal zonder twijfel één van de hoogtepunten zijn uit het bestaan van onze crew. En dat zeker na de afgelopen twee covid-jaren”, aldus Nico Buelens.

De crew heeft de smaak van de grotere podia al wel wat langer te pakken, maar ze houden er ook nog enkele ambities op na. “Een set spelen op Dour of in de Boiler Room op Pukkelpop zien we wel zitten. Daarvoor mogen ze ons altijd bellen”, lacht Buelens.

Hun aankomende sets staan gepland op: 1 juli 2022, 17 uur, Moon stage @ Rampage Open Air (Lommel) en 30 juli 2022, 18 uur, Star Warz stage @ Tomorrowland (Boom).

Dj-collectief What-U-On-About! uit het Leuvense deze zomer op Tomorrowland en Rampage Open Air 2
Dj-collectief What-U-On-About! uit het Leuvense deze zomer op Tomorrowland en Rampage Open Air

Lees meer over