Diestsesteenweg afgesloten door brand

5 september 2019 | 10u54 | Gepost door redactie
Diestsesteenweg afgesloten door brand
De Diestsesteenweg in Kessel-Lo was deze voormiddag een tijdje afgesloten tussen de Martelarenlaan en de Werkhuizenstraat naar aanleiding van een uitslaande brand in een woning. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle maar het pand is onbewoonbaar verklaard door de water- en rookschade. Er waren zes mensen ingeschreven in het gebouw en zij konden […]
Het bericht Diestsesteenweg afgesloten door brand verscheen eerst op Leuven Actueel.

De Diestsesteenweg in Kessel-Lo was deze voormiddag een tijdje afgesloten tussen de Martelarenlaan en de Werkhuizenstraat naar aanleiding van een uitslaande brand in een woning.

De brandweer kreeg het vuur snel onder controle maar het pand is onbewoonbaar verklaard door de water- en rookschade. Er waren zes mensen ingeschreven in het gebouw en zij konden het pand tijdig verlaten. Het OCMW van Leuven zoekt nu samen met de bewoners naar een tijdelijke verblijfplaats. De brand ontstond op de tweede verdieping, maar de exacte oorzaak is momenteel nog onduidelijk waardoor er een branddeskundige werd aangesteld. Tijdens de werkzaamheden werd het verkeer omgeleid via het de Becker Remyplein, hetgeen voor verkeershinder zorgde in de omgeving.

 

Het bericht Diestsesteenweg afgesloten door brand verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over