De Ronde Tafel Leuven verdeelt opbrengst van Engskeskoers en andere inzamelacties, 110.000 euro, over 12 goede doelen

engskeskoers
De organisatie die de Engskeskoers organiseert heeft in het Leuvense stadhuis de opbrengst van de vorige editie verdeeld over 12 goede doelen.

"De Ronde Tafel Leuven is een vereniging voor jonge, actieve mannen tot 40 jaar. We leggen de nadruk op vriendschap, betrokkenheid en service. Onze leden worden aangemoedigd om hun kennis en ervaring op professioneel en sociaal gebied te delen met anderen", zegt Lorenz Sunt,  Vice Voorzitter Ronde Tafel 26 Leuven. 

Met trots kijkt de Ronde Tafel Leuven terug op het succes van de vorige editie van de Engskeskoers, die 40.000 euro heeft opgeleverd. Daarnaast kwamen er ook fondsen binnen via de champagne- en kerstbomenverkoop. Hiermee ondersteunt de Ronde Tafel Leuven maar liefst 12 lokale goede doelen. In de lijst met ondersteunde projecten staan onder andere fietsen voor Football Girls Leuven, een snoezelruimte voor Sporen VZW, fondsen voor een minibus en springberg voor Terbank, en naar goede gewoonte staat ook VZW Transplantoux op de lijst.

"Om onze grote dankbaarheid te tonen, organiseerde De Ronde Tafel vandaag een interactief dankevent in het stadhuis van Leuven. Vertegenwoordigers van de goede doelen, sponsors van de Engskeskoers en leden van de Ronde Tafel Leuven verzamelden er om iedereen te bedanken die de Engskeskoers heeft gesteund en heeft bijgedragen aan het buitengewone succes van vorig jaar. Namens de ondersteunde goede doelen zeggen we wel 110.000 keer dankjewel!We kijken ernaar uit om een succesvolle editie van de Engskeskoers te organiseren in 2023 en hopen iedereen te mogen verwelkomen op zondag 1 oktober."
goede doelen

Lees meer over