De Leuvense Jaarmarkt, dé hoogmis voor alle Leuvenaars

29 augustus 2019 | 09u00 | Gepost door redactie
De Leuvense Jaarmarkt, dé hoogmis voor alle Leuvenaars
Op maandag 2 september 2019 gaat in Leuven de Jaarmarkt door. Het centrum wordt dan volledig afgesloten voor alle verkeer.
Het bericht De Leuvense Jaarmarkt, dé hoogmis voor alle Leuvenaars verscheen eerst op Leuven Actueel.

De winkelstraten zullen tussen 9 en 18 uur omgetoverd worden tot een grote braderie. Op de Grote Markt en aan de Stadsschouwburg worden streekproducten verkocht. De gewone markt staat tussen 8 en 15 uur in de Dirk Boutslaan, Brusselsestraat, Franz Tielemanslaan, Vismarkt, Lei en de Amerikalaan.

Dieren

De veemarkt opent om 6 uur in de Heilige Geeststraat, de veeprijskamp met paardenshow en kinderanimatie vind je tussen 9 en 15 uur op het Sint-Jacobsplein.

 

Artiesten

Volgende artiesten mag je die dag verwachten op het Martelarenplein: van 12 tot 12.40 uur Aissa, van 13 tot 13.40 uur Garry Hagger, van 14 tot 14.50 uur en van 15.10 tot 16 uur The Ladies, van 16.20 tot 17 uur Sammy Moore en van 17.30 tot 19 uur Motown Supremacy.

Ter hoogte van café De Leivese Ton in de Bondgenotenlaan zijn er optredens van de Prins Junior Band, Stefke Lood en Sammy Moore.

In de Diestsestraat voorziet Café Marengo optredens van Steve Tielens, Pita Boys, Bart Annesseens Cops , Luc Jones, Stefke Lood en Angel.

Aan café Jeeskesboom staan Yves Segers en Sam Gooris op de planken. ook Eric’s Party en Spik & Span Soundsystem feat. Snelle Jelle zorgen er voor  ambiance.

Verkeer

Het centrum van de stad is van 4 uur tot 19 uur autovrij. De hele verkeersregeling voor de jaarmarkt vind je hier.

Het bericht De Leuvense Jaarmarkt, dé hoogmis voor alle Leuvenaars verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over