Dame laat krijtstip achter aan voordeur van Saskia

26 augustus 2021 | 11u41 | Gepost door annpeeters
dame
Saskia Van Oyen uit Wijgmaal merkte woensdag bij haar thuiskomst een witte krijtstip op aan haar voordeur. Bij het bekijken van de camerabeelden werd ze wel heel ongerust.

"Toen ik gisterenavond thuis kwam, zag ik dat er een krijtstip aangebracht was op de tegels aan mijn voordeur. Ik heb dan de camerabeelden van onze woning bekeken en zag dat rond 16.15 uur een dame met een kind aan mijn voordeur stond. Ze belde aan, wachtte even en vervolgens zette ze een krijtstip voor mijn deur. Mijn overbuur had net dezelfde krijtstip aan de voordeur. Toen de buur de deur opende, zei de dame dat ze van Bofrost was en wilde verkopen. Ik nam contact op met Bofrost, maar daar waren ze formeel, het is niemand van hen."

Saskia deed aangifte bij de politie. "Er zal wat vaker een patrouille in onze buurt, het Wijveld in Wijgmaal, rondrijden." 

Politiewoordvoerder Marc Vranckx: "We hebben een drietal gelijkaardige meldingen binnen gekregen. Wie de dame bezig zou zien, wordt gevraagd om de politie te bellen. De wijkagenten houden ondertussen een extra oogje in het zeil."

stip

Lees meer over