Colruyt 30 minuten voor openingstijd

13 maart 2020 | 09u07 | Gepost door redactie
Colruyt 30 minuten voor openingstijd
Aan Colruyt Kessel-Lo stond vanochtend, een half uur voor openingstijd, al een rij van een 50-tal wachtenden. Mensen maken zich duidelijk zorgen en willen etenswaren kopen voor de komende dagen/weken. “Na opening waren de rekken van het toiletpapier meteen leeg, iedereen vloog er naartoe. Verder waren er ook veel rekken leeg en er werd niets […]
Het bericht Colruyt 30 minuten voor openingstijd verscheen eerst op Leuven Actueel.

Aan Colruyt Kessel-Lo stond vanochtend, een half uur voor openingstijd, al een rij van een 50-tal wachtenden. Mensen maken zich duidelijk zorgen en willen etenswaren kopen voor de komende dagen/weken.

“Na opening waren de rekken van het toiletpapier meteen leeg, iedereen vloog er naartoe. Verder waren er ook veel rekken leeg en er werd niets of amper aangevuld”, zegt een klant. “Rijst was er nog amper, pureepoeder was er niet meer, pasta wel nog. Ik heb 45 minuten aan de kassa aangeschoven, maar nu kan mijn gezin toch even verder. Vandaag was de enige dag dat ik tijd had om te winkelen, op andere dagen werk ik. Ik heb ook voor mijn oude buurvrouw boodschappen meegebracht, haar zoon is ziek en kan nu zelf niet winkelen.”

De sector van grootwarenhuizen benadrukt dat hamsteren niet nodig is. “De winkels blijven open en er is voldoende stock”, laten ze weten.

Foto: Bram P.

Het bericht Colruyt 30 minuten voor openingstijd verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over