Camerabeelden moeten duidelijkheid brengen over wat er precies is gebeurd

7 juni 2019 | 14u19 | Gepost door redactie
Fietser aangereden
Een 30-jarige fietsster uit Leuven werd donderdagnamiddag omstreeks 17 uur met de ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat ze in de Bondgenotenlaan ter hoogte van de Vanderkelenstraat in aanrijding was gekomen met een andere fietser. De dame ging met een klap tegen de grond en hield er wellicht een hersenschudding aan over. De tweede […]
Het bericht Camerabeelden moeten duidelijkheid brengen over wat er precies is gebeurd verscheen eerst op Leuven Actueel.

Een 30-jarige fietsster uit Leuven werd donderdagnamiddag omstreeks 17 uur met de ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat ze in de Bondgenotenlaan ter hoogte van de Vanderkelenstraat in aanrijding was gekomen met een andere fietser. De dame ging met een klap tegen de grond en hield er wellicht een hersenschudding aan over. De tweede fietser die in de aanrijding betrokken was, bleef ongedeerd. Er zijn camerabeelden van de feiten beschikbaar die zullen bekeken worden om uit te klaren wat er juist is gebeurd.

Het bericht Camerabeelden moeten duidelijkheid brengen over wat er precies is gebeurd verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over