Buren zien inbrekers wegvluchten

28 februari 2020 | 14u25 | Gepost door redactie
Inbraken: een overzicht
Onbekenden hebben donderdagavond ingebroken in het Lobergenbos in Kessel-Lo. De bewoners van de woning waren niet aanwezig maar de buren merkten het licht van twee zaklampen op verschillende verdiepingen in de woning op. Het raam op de eerste slaapkamer was geforceerd. Het was niet onmiddellijk duidelijk of er iets werd gestolen. Toen de buren naar […]
Het bericht Buren zien inbrekers wegvluchten verscheen eerst op Leuven Actueel.

Onbekenden hebben donderdagavond ingebroken in het Lobergenbos in Kessel-Lo. De bewoners van de woning waren niet aanwezig maar de buren merkten het licht van twee zaklampen op verschillende verdiepingen in de woning op. Het raam op de eerste slaapkamer was geforceerd. Het was niet onmiddellijk duidelijk of er iets werd gestolen. Toen de buren naar de woning gingen kijken, zagen ze twee verdachten wegvluchten met een auto. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Heverlee

Onbekenden probeerden dinsdagavond in te breken in een woning in de Kapeldreef in Heverlee. De inbrekers probeerden op verschillende manieren het schuifraam aan de achterkant van de woning open te breken, maar dit is niet gelukt. De politie werd woensdag gebeld en kwam ter plaatste. Er werd een proces-verbaal opgesteld en uit een buurtonderzoek bleek dat een buurman dinsdagavond drie verdachte mannen had zien wegrijden met gedoofde lichten.

Leuven

Onbekenden hebben woensdagmiddag ingebroken in een studentenkamer in de Parkstraat in Leuven. De inbrekers forceerden de deur van de studentenkamer en ontvreemden een laptop, opladers en een luidspreker. De politie kwam ter plaatse en stelde een proces-verbaal op.

Het bericht Buren zien inbrekers wegvluchten verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over