Bumperkleven bij een anoniem politievoertuig is geen goed plan

8 september 2019 | 13u28 | Gepost door redactie
Vrijdagnacht betrapte de Leuvense politie een man achter het stuur met een glas teveel op. Een anonieme patrouille van de politie reed door de Frederik Lintsstraat toen een automobilist opdringerig dicht achter hen aan begon te rijden. Ze maakten zich kenbaar als politieambtenaren en gingen over tot een controle van de verbaasde chauffeur. Al snel […]
Het bericht Bumperkleven bij een anoniem politievoertuig is geen goed plan verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vrijdagnacht betrapte de Leuvense politie een man achter het stuur met een glas teveel op. Een anonieme patrouille van de politie reed door de Frederik Lintsstraat toen een automobilist opdringerig dicht achter hen aan begon te rijden. Ze maakten zich kenbaar als politieambtenaren en gingen over tot een controle van de verbaasde chauffeur. Al snel bleek de 27-jarige man uit Vilvoorde onder invloed van alcohol te rijden en zijn rijbewijs werd ingehouden.

Zaterdagnacht werd een bestuurder onder invloed van alcohol en drugs betrapt. De 21-jarige Leuvenaar reed met zijn auto met vier passagiers aan onaangepaste snelheid door het stadscentrum. Een anonieme patrouille van de Leuvense politie merkte de auto op en reed er achteraan. De Leuvenaar reed al zwalpend door de Oostertunnel, keerde aan de Tiensevest om en reed nog eens door de tunnel. Op de Diestsevest kon de politie de man tegenhouden. Een ademanalyse en een speekseltest wezen uit dat de man onder invloed van zowel alcohol als drugs reed. Zijn rijbewijs werd dan ook ingetrokken voor 15 dagen.

Het bericht Bumperkleven bij een anoniem politievoertuig is geen goed plan verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over