Brocanterie Indoor in Brabanthal

3 januari 2020 | 11u10 | Gepost door redactie
Brocanterie Indoor in Brabanthal
Op zondag 19 januari tussen 9 en 17 uur vindt de wintereditie van de eendaagse ‘Brocanterie Indoor’ plaats in de Brabanthal in Leuven.
Het bericht Brocanterie Indoor in Brabanthal verscheen eerst op Leuven Actueel.

Het concept is zoals altijd gebaseerd op de eendaagse zomerse buitenbrocantemarkten waar men een grote diversiteit aan aanbod vindt: antiek, brocante, curiosa, retro, vintage, stockverkoop, militaria, design, decoratie, vinylplaten, tweedehands, alsook hobbyisten. Ook een paar standen met artisanale en streekproducten vervolledigen de brocanterie.

Particulieren die hun eigen spullen komen verkopen en vakdeelnemers delen de grote zaal van de Brabanthal met tal van verrassende en gevarieerde “vondsten”. Tussen de mooie standen heerst er een gezellige sfeer, waar de vele aangeboden stukken een nieuwe eigenaar zoeken.

Een cafetaria biedt een breed aanbod aan snacks en dranken. Bus n° 5 van De Lijn rijdt om het uur van en naar het station (halte Haasrode-VDAB/Syntra). De inkom bedraagt 2 euro en de tweede persoon komt binnen tegen halve prijs op afgifte van een actiebon aan de kassa (te verkrijgen via internet, krantenadvertenties, folders, etc.). Organisator van dienst is Brocanterie-Events.

Voor alle info: www.brocanterie.be?utm_source=rss&utm_medium=rss of 0475 843 993

 

Het bericht Brocanterie Indoor in Brabanthal verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over