Bonzo maakt videoclip in quarantaine

31 maart 2020 | 22u05 | Gepost door redactie
Bonzo maakt videoclip in quarantaine
Op maandag 6 april 2020 brengt de Leuvense band Bonzo een nieuwe single uit. “Onze band stond in het najaar van 2019 nog in de finale van Sound Track Vlaams-Brabant”, zegt Thijs Boyen, frontman van de Leuvense band Bonzo. “De nieuwe single heet Everyday en is het eerste nummer dat verschijnt na het debuutalbum Always Holidays. Ditmaal […]
Het bericht Bonzo maakt videoclip in quarantaine verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op maandag 6 april 2020 brengt de Leuvense band Bonzo een nieuwe single uit. “Onze band stond in het najaar van 2019 nog in de finale van Sound Track Vlaams-Brabant”, zegt Thijs Boyen, frontman van de Leuvense band Bonzo. “De nieuwe single heet Everyday en is het eerste nummer dat verschijnt na het debuutalbum Always Holidays. Ditmaal stellen we het jongvolwassen leven in vraag. We proberen onze roekeloosheid te temmen, en beantwoorden twijfel met een volle, kleurrijke sound, zinspelend op de sleur van het leven.”

De clip

“Het originele script van de clip werd weggegooid vanwege de huidige omstandigheden. Wat blijft er over? Een clip samen, maar toch apart, in quarantaine.”

Foto: Diederik Craps

Het bericht Bonzo maakt videoclip in quarantaine verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over