BMW en MINI Juma lopen 100 kilometer voor Kom op tegen Kanker

22 maart 2023 | 11u40 | Gepost door redactie
BMW Mini Juma
In Deinze vond zondag de vijfde editie van de 100 kilometer-run plaats. BMW en MINI Juma-collega’s Tim, Tom, Merel en Marjolein van BMW en MINI Juma Leuven stonden aan de start met de andere 2.000 deelnemers om samen 100 kilometer te lopen. Het was niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een unieke beleving van solidariteit.

Het loopteam van Juma haalde met steun van lokale ondernemers en eigen initiatieven, zoals paaseierenverkoop in totaal 2.680 euro op voor het kankeronderzoek.

In totaal levert de 100 kilometer-run dit jaar meer dan 1,3 miljoen euro op. Die opbrengst gaat naar kankeronderzoek en dat onderzoek blijft nodig. Want jaarlijks krijgen meer dan 40.000 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Kom op tegen Kanker streeft naar hogere overlevingskansen en betere levenskwaliteit tijdens en na de behandeling.  

Hiermee is het Kom Op Tegen Kanker verhaal van Juma nog niet voorbij. Tijdens het Hemelvaartweekend zullen acht andere collega’s vier dagen lang 1000 kilometer fietsen ten voordele van de strijd tegen kanker.

KOTK

Lees meer over