Bezoek Radio Maria tijdens Open Bedrijvendag

Open Bedrijvendag 2020
Op zondag 4 oktober 2020 viert Voka Open Bedrijvendag haar dertigste verjaardag. De jubileumeditie heeft als thema 'digitale transformatie'. Een online reservatietool garandeert voldoende afstand en veiligheid voor bezoekers en medewerkers. De jubileumeditie wordt bovendien het hele jaar door gevierd via Voka Open Bedrijvendag Virtueel: een online platform met virtuele rondleidingen.

Vele bedrijven vieren samen met ons hun verjaardag

Al dertig jaar lang biedt Voka Open Bedrijvendag een unieke kijk achter de schermen van vele interessante bedrijven. Voka Open Bedrijvendag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Om deze uitzonderlijke verjaardag van het grootste ééndagsevenement van Vlaanderen te vieren, pakt de organisatie dit jaar uit met het thema ‘digitale transformatie’. Bedrijven zoals Teamleader en Roularta Media Group die werken volgens het digital first credo worden op zondag 4 oktober extra in de schijnwerpers gezet. Natuurlijk worden ook ambachtelijke pracht en stoere industrie niet geschuwd, het aanbod heeft voor elk wat wils!

Safety first

Omdat de gezondheid en veiligheid van ondernemers, medewerkers en bezoekers topprioriteit is, zal er gewerkt worden met een digitale reservatietool. Bezoekers kunnen op voorhand hun uitstap plannen en een specifieke tijdsslot reserveren voor hun bezoek. Zo wordt er voldoende afstand tussen de bezoekers gegarandeerd en is er van gezondheidsrisico’s geen sprake. Een bijkomend voordeel is dat de wachtrijen zo ook ineens verleden tijd zijn.

Virtuele rondleidingen

Om de daad bij het woord te voegen qua digitale transformatie pakte Voka Open Bedrijvendag al in april dit jaar uit met een aanbod virtuele rondleidingen. In volle COVID-19-lockdown konden thuisblijvers via de site www.openbedrijvendagvirtueel.be alvast binnenkijken bij heel wat interessante ondernemingen. “Ook in aanloop naar, tijdens en na de jubileumeditie bieden we met onze virtuele rondleidingen een tweedelige insteek”, vertelt Cynthia Coulier, directeur van Voka Open Bedrijvendag. “We bieden een platform aan bedrijven die omwille van praktische redenen niet kunnen deelnemen aan het fysieke evenement, en via virtuele rondleidingen aan onze honderdduizenden bezoekers kunnen tonen wat ze in hun mars hebben. Daarnaast evolueren we zo van grootste ééndagsevenement in Vlaanderen naar een beleving die 365 dagen per jaar beschikbaar is. Zo brengen we ondernemerschap nóg dichter bij het grote publiek, op elk moment van de dag.”

Niet te missen tijdens deze editie van Voka Open Bedrijvendag 2020!

Benieuwd hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij een radiostation? Dat kan bij Radio Maria in Leuven tijdens Voka Open Bedrijvendag. Bewonder de studio's, voorzien van moderne digitale apparatuur en geniet van enkele hemelse hapjes en drankjes tussendoor. Beluister Radio Maria via DAB+, de app, online en via Telenet TV.

Lees meer over