Betonherstellingswerken op Meerdaalboslaan

18 augustus 2020 | 10u22 | Gepost door annpeeters
Vanaf 25 mei asfalteringswerken op de Diestsesteenweg in Kessel-Lo
Het Agentschap Wegen en Verkeer start vanaf 24 augustus met herstellingswerken aan het beton op de Meerdaalboslaan (N25) in Leuven, ter hoogte van de spoorwegbruggen aan de Herpendalstraat en de Hoegaardsestraat. De herstellingen gebeuren in beide rijrichtingen en op alle vier de rijstroken. De werken duren twee weken en eindigen op 7 september. Het aantal rijstroken op de Meerdaalboslaan wordt tijdens de werken beperkt tot één rijstrook in elke richting in plaats van twee. Er geldt ook een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur.

De betonherstellingswerken op de Meerdaalboslaan worden uitgevoerd van 24 augustus tot en met 7 september. Toch is het mogelijk dat de planning van de werken kan veranderen. Door de coronamaatregelen is het niet steeds mogelijk om materiaal te verkrijgen bij de centrale.

Verminderd aantal rijstroken, geen omleiding

Tijdens de werken zal er geen omleiding zijn voor doorgaand verkeer. Zij kunnen steeds voorbij de werfzone rijden. Het aantal rijstroken op de Meerdaalboslaan wordt wel teruggebracht van twee rijstroken per rijrichting naar één rijstrook per rijrichting.

Lees meer over