Bestuurder lichtgrijze Mercedes rijdt over voet vrachtwagenchauffeur en pleegt vluchtmisdrijf

7 juli 2019 | 14u28 | Gepost door redactie
Vrouw aangereden door wagen
Vrijdagnamiddag werd een voetganger aangereden door een auto waarvan de bestuurder vluchtmisdrijf pleegde. De feiten deden zich voor op de Holsbeeksesteenweg in Kessel-lo. Een 50-jarige man uit Aarschot parkeerde zijn vrachtwagen ter hoogte van werken in de straat. Hij stapte uit en klapte de zijspiegel in om te vermijden dat er iemand zou tegen rijden. […]
Het bericht Bestuurder lichtgrijze Mercedes rijdt over voet vrachtwagenchauffeur en pleegt vluchtmisdrijf verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vrijdagnamiddag werd een voetganger aangereden door een auto waarvan de bestuurder vluchtmisdrijf pleegde. De feiten deden zich voor op de Holsbeeksesteenweg in Kessel-lo. Een 50-jarige man uit Aarschot parkeerde zijn vrachtwagen ter hoogte van werken in de straat. Hij stapte uit en klapte de zijspiegel in om te vermijden dat er iemand zou tegen rijden. Op dat moment kwam er net een lichtgrijze Mercedes door de straat gereden. De auto reed over de voet van de vrachtwagenchauffeur en reed daarna gewoon verder. Omstaanders hoorden een luide schreeuw en hebben dadelijk de hulpdiensten verwittigd. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. De politie kwam dadelijk ter plaatse, maar van het vluchtend voertuig was er geen spoor meer. Er werd proces-verbaal opgesteld voor een verkeersongeval met vluchtmisdrijf.

Het bericht Bestuurder lichtgrijze Mercedes rijdt over voet vrachtwagenchauffeur en pleegt vluchtmisdrijf verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over